O Cariera in Stiinta?

Categoria: Conferinte si Dezbateri

Parteneri:
Discovery Channel Asociatia Romana pentru Inteligenta Artificiala

Unde: Grand Cinema & More

Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City
Sos. Bucuresti - Ploiesti, Nr. 42D
Bucuresti sector 1

Programari:

Simbata 27 sep, 10:30 - 16:00

De ce vin cei mai buni ingineri si cercetatori romani pe 27 septembrie la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City? Ca sa raspunda la intrebarile voastre legate de ce inseamna o cariera in stiinta.

Intrarea este libera.

Inregistreaza-te pentru participare la: http://on.fb.me/1riucnl

Impreuna cu Adina Florea (ARIA), Dan Savu (CERN), Marius Leordeanu (IMAR) si Octavian Voicu (Google), aflam ce suisuri si coborisuri are drumul spre succes cind incerci sa-ti transformi pasiunea pentru stiinta intr-o cariera.

Ei sint cei care au reusit si cei care ne vor povesti despre carierele lor. Impreuna vom intelege cum ajunge un inginer sau un cercetator sa schimbe Romania si intreaga lume, putin cite putin, in fiecare zi.

Octavian Voicu este inginer software la Google în echipa de infrastructură pentru căutare. În rolul său lucrează la suita de servicii care sunt în spatele fiecăreia dintre cele 100 de miliarde de căutari la care motorul de căutare. Printre pasiunile lui se numără inteligența artificială, sistemele distribuite și cam orice ține de tehnologie, de la proiecte "do-it-yourself" de eletronică, până la rachete și sateliți.

Dan Savu este unul din inginerii ce se ocupă de partea software a infrastructurii de comunicații interne a CERN. Înainte de a lucra pentru CERN a pornit împreună cu un prieten o firma de dezvoltat solutii software.

Marius Leordeanu este cercetător științific la Institutul de Matematică al Academiei Române (IMAR), unde lucrează împreună cu cercetători, studenți și profesori pe diverse probleme din computer vision (vedere artificială) și machine learning (învățare automată).

Inregistreaza-te pentru participare la: http://on.fb.me/1riucnl